Netwerkbijeenkomst donderdag 6 juni 2019

Wanneer
06/06/2019
9:00 am - 11:00 am

Locatie
Ter Zake Het Ondernemershuis

_


Donderdag 6 juni 2019 is er weer een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer.

Je bent welkom vanaf 09.00 uur en rond 09.15 uur gaan we aan tafel. Daar krijgt je de kans om in een minuut te vertellen wie je bent, wat je doet en vooral: wat je zoekt! Hierna doen we nog een tweede rondje waarin je kunt aangeven of je iemand verder kunt helpen. Hierna nemen we nog een kop koffie of thee en start de 10-minutenpresentatie.

De 10-minutenpresentatie wordt deze keer verzorgd door Elise Bakker van Buro Grafilizz – Huisstijlontwikkeling en Webdesign.

Elise neemt je mee in de wondere wereld van grafische vormgeving. Door middel van kleur, beeld, tekst en vorm én een aantal sprekende praktijk voorbeelden, laat zij zien dat grafische vormgeving meer is dan knip en plakwerk, maar een ware zoektocht naar een oplossing voor een vormgevingsvraagstuk. Zij maakt duidelijk wat de toegevoegde waarde is voor de visuele identiteit van elk bedrijf. Van visitekaartje tot en met logo, van huisstijl tot en met website. Álles is vormgeving!

Tot 11.00 uur is er tijd om nog te netwerken met wie je wilt.

Voor deze netwerkbijeenkomst zijn er 20 plaatsen beschikbaar, daarom vragen we je om je hieronder aan te melden.

Aanmelden

Helaas, deze netwerkbijeenkomst is vol, kom je naar de volgende?