Netwerkbijeenkomst donderdag 27 juni 2019

Wanneer
27/06/2019
9:00 am - 11:00 am

Locatie
Ter Zake Het Ondernemershuis

_


Donderdag 27 juni 2019 is er weer een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer.

Je bent welkom vanaf 09.00 uur en rond 09.15 uur gaan we aan tafel. Daar krijgt je de kans om in een minuut te vertellen wie je bent, wat je doet en vooral: wat je zoekt! Hierna doen we nog een tweede rondje waarin je kunt aangeven of je iemand verder kunt helpen. Hierna pakken we nog een kop koffie en gaan we luisteren naar de 10-minuten presentatie, die deze donderdag wordt verzorgd door Mike Woudstra met zijn bedrijf Business Movies.

Het inzetten van video in je marketing-mix is als het gebruik van specerijen in een maaltijd: Het geeft smaak, gloed en het bevordert de spijsvertering van hen die het eten.In deze 10 minuten presentatie krijgen jullie een kijkje in de keuken van BusinessMovies. Mike laat jullie zien hoe een business movie voor ondernemers wordt gemaakt, en hoe daarbij het eigen verhaal van een ondernemer smaak, gloed en onderscheidend vermogen aan een video en daarmee aan zijn/haar marketing-mix toevoegt.
Na de presentatie kun je nog even lekker netwerken met wie je wilt tot 11.00 uur of daarna aan een van de tafeltjes bij Ter Zake.

Voor deze netwerkbijeenkomst zijn er 20 plaatsen beschikbaar, daarom vragen we je om je hieronder aan te melden.

Aanmelden

Helaas, deze netwerkbijeenkomst is vol, kom je naar de volgende?