Netwerkbijeenkomst donderdag 11 juli 2019

Wanneer
11/07/2019
9:00 am - 11:00 am

Locatie
Ter Zake Het Ondernemershuis

_


Donderdag 11 juli 2019 is alweer de laatste netwerkbijeenkomst voor de zomer. Van 09.00 uur tot 11.00 uur bij Ter Zake Het Ondernemershuis in Zoetermeer.

Je bent welkom vanaf 09.00 uur en rond 09.15 uur gaan we aan tafel. Daar krijgt je de kans om in een minuut te vertellen wie je bent, wat je doet en vooral: wat je zoekt! Hierna doen we nog een tweede rondje waarin je kunt aangeven of je iemand verder kunt helpen.

De 10-minutenpresentatie is deze week voor Aafke Halma van Aafio:

Ritueelbegeleiders helpen mensen op hoogte- en dieptepunten in hun leven een betekenisvolle ceremonie te organiseren. Een ceremonie die iedereen intens kan beleven en waaraan betrokkenen een herinnering overhouden die kan troosten en/of inspireren. Toch is de ritueelbegeleider in de randstad nog maar bij weinig mensen bekend. Tijdens de presentatie van Aafke Halma van Aafio Ritueelbegeleiding kun je kennis maken met dit prachtige beroep en zal Aafke Halma een kijkje geven in de keuken van de ritueelbegeleider.   

Na de presentatie kun je nog even lekker netwerken met wie je wilt, tot 11.00 uur in de zaal, daarna bij een van de tafeltjes van Ter Zake.

Voor deze laatste netwerkbijeenkomst voor de zomer zijn er 20 plaatsen beschikbaar, daarom vragen we je om je hieronder aan te melden.

Aanmelden

Helaas, deze netwerkbijeenkomst is vol, kom je naar de volgende?